Shopify mağazanızda olması gereken en iyi 4 Shopify uygulaması

Shopify, kısa sürede çevrimiçi mağaza oluşturmanıza ve işinizi kolayca başlatmanıza yardımcı olan güçlü bir e-ticaret platformudur. Shopify, aynı zamanda markanızın hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacak bir sürü gerekli araç ve uygulamaya sahiptir. Hem Shopify hem de üçüncü taraf şirketler tarafından geliştirilen bu uygulamaların çoğu, 4000'den fazla uygulamaya sahip Shopify App Store'da bulunabilir. 


Bu uygulamalar (hem ücretsiz hem de ücretli), mağazanızın pazarlama, envanter yönetimi, nakliye yöntemleri, SEO, stoksuz satış, güvenli ödeme, hız optimizasyonu ve çok daha fazlasındaki işlevselliğini geliştirmek için yardımcıdır. Geniş bir ekosistem, her büyüklükteki ve sektördeki Shopify mağazalarının ihtiyaç duyduklarını bulmasını sağlar. Bu kadar çok seçenek mevcutken, hangi Shopify uygulamasının işinize en uygun olduğunu bulmak çok zor olabilir. En iyi Shopify uygulamalarını bulmak ciddi bir zaman ve emek gerektirir.


Araştırmalarımız sonucunda sizin için 4 farklı Shopify uygulamasını derledik.  Bunların hepsi bir çevrimiçi mağazasının kendi kategorisinde en iyi Shopify uygulamalarının arasında yer alır. Öyleyse, hazırsanız başlayalım!

 

Loox Product Reviews & Photos

1)  Loox - Fotoğraflı Müşteri Yorumları, dönüşümleri artırmaya, müşterilerin sosyal medyada paylaşılan incelemelerinden daha fazla trafik çekmeye ve bu inceleme verilerini SEO için entegre etmeye yardımcı olan olmazsa olmaz bir araçtır. Bu uygulamayı kullanarak, ürününüzün müşteriye ulaşmasından sonra müşterinize otomatik mail atarak ondan yorum isteyebilir, üstelik yorumu karşılığında ona indirim kuponu verebilirsiniz. Bu sayede ürün ve mağaza yorumlarınız otomasyona bağlanır. Ayrıca kendi mağazanız için uygun olan zamanlamanızı, inceleme formunu, yazı tipini, boyutunu, rengini vb. özelleştirebilirsiniz. Ayrıca Loox - Fotoğraflı Müşteri Yorumları, tüm incelemelerin tek bir yerde gösterilmesine ve sosyal medyada paylaşılmasına yardımcı olur. Bu nedenle, daha fazla müşterinin güvenini kazanabilir, satışlarınızı artırabilir ve çevrimiçi mağazanız için daha fazla trafik çekebilirsiniz. Üstelik bu uygulama, dünyanın her yerinden alıcılara daha fazla bilgi sağlamak için İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Almanca, Portekizce, Rusça, Türkçe ve Hollandaca gibi birçok dile çeviri sunuyor. Loox - Fotoğrafları Müşteri Yorumları'nın sunduğu tüm muazzam avantajlarla, dönüşümlerinizi kolayca artırabilirsiniz. 410 bin'den fazla websitesi Loox'a güveniyor. 

ÖZET
-Müşterilerden otomatik olarak fotoğraf incelemeleri isteyin
-Zamanlamayı özelleştirin, form sorularını gözden geçirin, widget renklerini, yazı tipini, boyutu, konumu,...
-Kullanıcıların yayınlanan incelemelere genel bir yanıt eklemesine izin verin
-Birçok dilde çeviri sağlayın
-Hayranlarınıza ve takipçilerinize ilham vermek için fotoğraf incelemelerini sosyal medyada paylaşın
-Fiyat: 9.99 $/ay'dan itibaren.

14 günlük ücretsiz denemenizi buraya tıklayarak başlatabilirsiniz.

 

ReConvert Upsell & Cross Sell 

2) ReConvert Upsell & Cross Sell

Upsell ve Cross Sell, alışveriş sepeti hacmini ve ortalama sipariş değerini artırmanın harika bir yoludur. Markanızdan sipariş vermeye meyilli bir müşteriye ek ürünler veya daha pahalı ürünler sunarak satış hacminizi artırırsınız. ReConvert ile, yeni müşterileri tekrar eden müşterilere dönüştüren özel bir teşekkür sayfası (diğer bir deyişle sipariş onay sayfası) oluşturabilirsiniz. Sürükle ve bırak yöntemi ile açılış sayfanızı özelleştirmenize ve geri sayım sayaçları, kişiselleştirilmiş öneriler, satın alma sonrası anketler ve mağazanızdan yeni satın alan müşterilerle otomatik olarak yeniden etkileşim kurmanıza yardımcı olan yeniden sipariş düğmeleri gibi özelliklere erişmenize olanak tanır.

Amazon.com, Upsell ve Cross Sell kavramlarını çok iyi uygular. Müşteriye sipariş verdikten sonra sipariş onay sayfasında birçok ek ürün gösterir ve satış hacmini artırır. 

ÖZET
-Shopify için özel teşekkür sayfaları
-Geri sayım sayaçlı indirim pop-up'ları
-Doğum günü SMS'i ve e-posta teklifleri
-Fiyat: Ücretsiz. Ayda 50 siparişle sınırlıdır. 50 sipariş üzeri ücretli planlar mevcut.

30 günlük ücretsiz denemenizi buraya tıklayarak başlatabilirsiniz.

 

Translate Your Store ‑ Weglot

3) Weglot Translation App

Weglot, Shopify sitenizin tüm içeriğini saniyeler içerisinde çeviren ve kullanımı çok kolay olan bir çeviri uygulamasıdır. Weglot, Shopify sitenizdeki uygulamalar/editörler aracılığıyla oluşturulan içerikleri bile saniyesinde çevirir. Boyutu çok düşük bir eklenti olduğu için sitenizin hızı neredeyse hiç etkilenmeyecektir. 

Weglot, aynı zamanda sitenizdeki yazıları/resimleri manuel olarak çevirmenize ve farklı dillerde SEO yapmanıza da olanak sağlar. Yalnızca 2020 yılında, 3 milyardan fazla sayfa Weglot ile çevrilmiştir. 

ÖZET
-Sitenizi farklı dillere saniyeler içerisinde çevirir
-Tüm Shopify temaları ve uygulamaları ile uyumludur
-Otomatik ve manuel olarak çeviri imkanı sunar. Farklı dillerde SEO'ya olanak tanır.
-Fiyat: Ücretsiz. 2000 kelime ile sınırlıdır. 2000 kelime üzeri ücretli planları mevcuttur.

10 günlük ücretsiz denemenizi buraya tıklayarak başlatabilirsiniz.

 

Goaffpro ‑ Affiliate Marketing 

4) GoAffPro Affiliate Marketing

Affiliate/Influencer Marketing, günümüzde bir marka için olmazsa olmaz bir pazarlama çeşididir. GoAffPro, mağazanız için eksiksiz bir affiliate ve influencer marketing çözümüdür. GoAffPro ile Shopify mağazanız için yalnızca 5 dakikada özel markalı bir satış ortağı portalı oluşturabilirsiniz. Özelleştirilmiş bir portal aracılığıyla mevcut müşterilerinizi birer satış ortağına dönüştürebilir, ürün düzeyinde komisyonlar ayarlayabilir, hem satış ortaklarınız hem de siz birden fazla yöntemle satışları şeffaf olarak takip edebilir ve birçok indirim kuponu oluşturabilirsiniz. Markalar tarafından yaklaşık $250,000,000+ Amerikan Doları GoAffPro kullanılarak elde edilmiştir. 

ÖZET
-Markanıza özel kendi domaininizle satış ortaklığı paneli oluşturun.
-Hem satış ortaklarınız, hem de siz, şeffaf bir şekilde komisyonlu satışlarınızı takip edin.
-Ürüne veya satış ortağına özel komisyon oranları belirleyin.  
-Fiyat: Ücretsiz planda birçok özelliği kullanabilirsiniz. Premium özellikleri için ücretli plana geçebilirsiniz.

Buraya tıklayarak kullanmaya başlayabilirsiniz. 

 

Bloga dön